Bloopers bij de NOS: ‘kut, daar klopt helemaal geen reet van’

Af en toe een blooper hier en daar, het hoort erbij. Stomphorst kan erover meepraten. Hij deelt zijn meest lachwekkende bloopers.

“Ik heb ooit een keer gehad dat we aan het repeteren waren en toen ging er iets mis tijdens de opname. Dus ik schreeuw ‘kut, daar klopt helemaal geen reet van’. We hadden ‘s nachts toen nog zo’n carroussel, alles werd dan herhaald, zo ook het laatste sportjournaal. Nou daar moest je altijd nog even in knippen en degene die dat deed, heeft dat gedaan inclusief het repeteren. Dus we deden de leader, de eerste presentatietekst en daarna begon ik te vloeken. Dat heeft dus de hele nacht meegelopen, dat ik daar sta te vloeken..

Ik heb er nog wel een. Tijdens de afgelopen spelen, vlogen Sjinkie en alle andere kanshebbers eruit. En toen riep ik iets, maar ik was overtuigd dat we helemaal niet op zender waren. We waren gewoon aan het kijken naar die wedstrijd. Mijn studio was toen verder niet in beeld of aangesloten. Maar we hebben toen wel een shot gebruikt van de familie van Sjinkie en ik riep iets. Natuurlijk wordt op dat moment de microfoon van de camera meegenomen. Je hoort mij dus: ‘Godsamme, iedereen door, behalve de kanshebber, hè Jezus.. Echt als een kakker zat ik daar te vloeken.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s